Kirúgták az SZTK vezetőedzőjét

“A tegnapi napon a Ferencváros ellen elszenvedett megalázó és egyesületünk hírnevét megtépázó vereség miatt ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Felfoghatatlan és megbocsájthatatlan, amit közel négyszáz szigetszentmiklósi szurkoló átélt a helyszínen és több tízezer futballszerető otthon a TV képernyői előtt! Ezzel a mérkőzéssel leromboltuk azt, amit az elmúlt években Szigetszentmiklóson felépítettünk. Nem magunknak, Nektek: Szigetszentmiklósnak, a városnak, a város lakóinak, az egyesületnél futballozó gyerekeknek!

Senki nem engedheti meg magának a jövőben azt, hogy klubunkat hasonló helyzetbe hozza! Visszaélve ezzel a szurkolók, támogatóink és az utánpótlásunkat képező gyerekek bizalmával, akik felnéznek felnőtt együttesünk minden tagjára!

Ezen fájdalmas események következményeként azonnali hatállyal szerződést bontottunk Székely Tibor vezetőedzővel. További intézkedésig Pintér Zoltán pályaedző végzi az első csapat körüli munkálatokat.

Sajnálom, hogy így alakult és szégyenlem magamat a történtek miatt. Ezúton szeretném köszönetemet és tiszteletemet kifejezni annak a 400 embernek, akik elkísértek minket a Groupama Arénába. Kaptunk egy pofont, de felállunk, kijavítjuk a hibáinkat és megyünk tovább a megkezdett úton, bízva abban, hogy visszaszerezhetjük az elvesztett bizalmat a szurkolók felé.

Potoczki Tamás

Klubigazgató


11009995_917590071630932_5412576847944752735_n

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s