Good bye, Mr. Jenner! – Martí Zoltán jegyzete

“Hogyan ne segítsünk egy játékosunknak” címmel tartott díszelőadást Murat Basaran játékosügynök, Julian Jenner menedzsere, amikor a Nemzeti Sport Online-nak nyilatkozott . Basaran alapjáraton nem lehet egy hatalmas menedzser, az általa képviselt 23 játékos közül Jenner toronymagasan a legértékesebb, az ügyfelei közül tizenhat annyira értéktelen, hogy a transfermarkt.de mértékadó portál sem tudta beárazni őket.

Ha így folytatja meglesz a 17. is, miután úgy nekitámadott Szivicsnek, hogy azt valóban oktatni kellene. Mint ellenpéldát. Egyértelmű, hogy az egész interjúnak a levét Jenner issza majd meg, s az embernek az az érzése, hogy kettejük közül a Ferencváros egykori játékosának erősebb és jobb az idegzete, ami nem túlságosan jó jel.

Szivics egészen biztosan örült a nyilatkozatnak, sőt minden bizonnyal csapatkapitányként számol ezentúl szimpatikus játékosával. Pont így ismerjük őt. Alighanem a Jenner-történet az utolsóelőtti állomásához érkezett, a mai napon a minimális esélyét is elveszítette a holland, hogy a kezdőcsapat közelébe férkőzzön. Menedzserének nyilatkozatok helyett inkább jól fenékbe kellene billentenie játékosát, hogy az kihozza magából a maximumot, hiszen Jenner nem rossz játékos, csak igen komoly mentális problémák vannak vele, mint ahogy bizonyára Basaran úrral is.

A diósgyőri szurkolók pedig foghatják a fejüket, a klub vezetése megtalálta a második Rudolf Gergelyt is. Merthogy Jenner kapott bizalmat Szivicstől, még ha nem is hatalmas adagban, de ő ezzel semmilyen szinten nem tudott élni.

Jennernek pedig alighanem nem csak új klubot, hanem új menedzsert is keresnie kell hamarosan…

 

Martí Zoltán

Good bye, Mr. Jenner! – Martí Zoltán jegyzete” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Jenner olyan, amilyen. A menedzsere szintén, de Szivics egy egoista hülye pöcs, akit az első durca után el kellett volna zavarni. A csapatnak nincs játéka, a legnagyobb DVTK szurker sem tudná elmondani a csapat hozzávetőleges kezdő 11-ét, mert olyan egyszerűen nincs. Egy felforgatot, összevissza játszó csapatot küld tavasszal hétről hétre a pályára a GÉNIUSZ, az önmagát a DVTK TÖRTÉNELMI EDZŐJÉNEK mondó ZSENI.
    Milyen edzői, vezetői hozzáállás az, hogy csak azért is pl. a Grumicsot játszatom védekező középpályásként, hogy be tartsak az igaz, vagy vélt átigazolási sérelmekért. Klopp a dortmundi mester, mikor sorban igazolták el legjobbjait, ráadásul eszméletlen sérüléshullám sújtotta őket ezt csinálta volna, meddig hagyták volna vezetőedzőnek? Ja persze, mert ő nem történelmi edző… Az meg milyen pedagógiai, vezetői mentalitás, hogy szívatom a Barczit, Bognárt aztán, ha beállítom a szarul összerakott csapatba és kikapunk, akkor ugye megmondtam, hogy ezek, meg aztán brrr… Nem mint ha ez mentené a játékost, de hogy nem segíti a jobb teljesítmény elérésére az biztos. Persze a siker mindig az övé – egyes szám elsőszemélyben nyilatkozva – a kudarc okozóit meg faszául megnevezi, mert Ő csak tudja.
    Hitvány ember.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s