Jelentős átalakulás a Fradinál

A távozók mellett új játékosok is érkeznek jövőre a Fradi női kézilabda-csapatához. Hornyák Dóra, Schatzl Nadin és Szekeres Klára is zöld-fehérben folytatja, csakúgy, mint a hosszabbító Szucsánszki, Pena és Szamoránsky. 

Jeney Zsolt Ákos, az FTC Kézilabda Szakosztály elnöke így beszélt a jövő évi játékoskeretről:

A következő szezonban jelentős változásokon esik át a csapat, hiszen a távozók és az érkezők névsora is hosszú. A felnőttek közöl Rédei-Soós Viktória, valamint Tomori Zsuzsanna köszön el a Ferencváros csapatától és folytatják másutt pályafutásukat. Vérten Orsolya befejezi az aktív kézilabdázást, de továbbra is egyesületünket fogja erősíteni, már mint utánpótlás edző. A keret kialakítása során mindenképpen arra törekedtünk, hogy a csapat erős magja együtt maradjon. Ezt jól jelzi, hogy Szamoránsky Piroska, Nerea Pena valamint Szucsánszki Zita is a folytatás mellett döntött. Visszatér Siófokról Szekerczés Luca, valamint szintén hatalmas öröm, hogy Zácsik Szandra is folytatja. Ismerve az ő mentalitását és képességeit, jelenetős erősítést jelent reményeink szerint a kitűzött céljaink elérésében a következő szezonban.

Azt, hogy mik ezek a célok, a vezetőedző Elek Gábor így fogalmazta meg:

Feltétlenül úgy gondolom, hogy a következő szezonban a bajnokságban és a Magyar Kupában is helyt kell állnunk ezzel a kerettel. Az idei évben a BL selejtezőjében elvéreztünk és a következő évben is nagyon komoly ellenfeleink lehetnek. Amennyiben selejtezőt játszunk és lehetőségünk nyílik rendezni, jó eséllyel tudunk indulni a Bajnokok Ligájában. Mi azt vállaltuk, hogy tavasszal is talpon maradunk a nemzetközi kupákban, az itthoni versenyrendszerekben pedig az első két hely valamelyikét megszerezzük.

(fotó: Fradi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s