Szigorú szabályok igen, szkenner nem lesz a kupadöntőn

Május 20-án este rendezik a labdarúgó Magyar Kupa döntőjét a Groupama Arénában. A Ferencváros – Videoton párharcra csak szurkolói kártyával lehet bejutni, de mivel a szövetség a rendező, vénaszkenneres regisztráció nem szükséges a találkozó megtekintéséhez. A sajóbábonyi és a jászapáti nézőknek is kötelező a kártya. 

A kupadöntőre szóló jegyek értékesítése május 8-án 14. órakor kezdődik meg. A mérkőzésre minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával (Futballkártyával és klubkártyával) és elővételben lehet jegyeket vásárolni. Meccsnapon a helyszínen nem lehet majd tikettet venni. 

A Ferencváros szektoraiba az FTC végzi a jegyértékesítést, míg a Videoton FC szektoraiba, valamint a semleges szektorokba a Magyar Labdarúgó Szövetség értékesíti a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.

A Ferencváros szurkolói a B1-B3 és C1-C5 szektorokba vásárolhatnak belépőket Fradi-kártyával, míg a Videoton FC szurkolói Vidi-kártyával a D3-D4 szektorba válthatnak jegyeket.

A semleges szurkolók (Futballkártyával vagy más klub kártyájával) az A1-A2, és E szektorokba válthatnak jegyeket (ide a Ferencváros és Videoton FC klubkártyájával nem lehet belépőket vásárolni). Az MK- döntőre a semleges szektorokba jegyet váltó nézők figyelmét felhívjuk arra, hogy ne hozzanak magukkal és ne használjanak semmilyen klub jelképet, zászlót vagy klub hovatartozásra utaló eszközt, mert azt a beléptetésnél a rendezők elvehetik.

A Sajóbábony VSE – Jászapáti FK Amatőr Kupa-döntőt az MK-finálé előtt, 15 órától rendezik. Kapunyitás 14.00 órakor. Az Amatőr Kupa-döntőre való belépéshez is szurkolói kártyára van szükség.

forrás: Fradi.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s