Fair play díjat Nagy Lászlónak!

Az MKB-MVM Veszprém lett a magyar kézibajnok, miután a döntő második mérkőzésén Szegeden is legyőzte a MOL-Pick Szegedet. A hazaiaknál ez volt az utolsó mérkőzése Vadkerti Attilának, akinek a játékára jövőre már nem tart igényt Juan Carlos Pastor edző.

Ezt nem felejtette el Nagy László, a veszprémiek vezéregyénisége a mérkőzés utolsó perceiben sem, és ünneplés helyett inkább azzal törődött, hogy kifejezze tiszteletét a nagy ellenfél iránt, és méltóképp búcsúztassa el Vadkertit a hazai közönség előtt.

A meccs utolsó pillanataiban Nagy odasétált a szegediek pályán lévő balszélsőjéhez, és megkérte, adja át a helyét a kispadon ülő Vadkertinek. Így is történt, a pályára lépő játékos pedig szabad utat kapott a veszprémiektől a kapuig: a szélső góllal fejezhette be 16 éves szegedi pályafutását.

A helyszínen a szurkolók és a két csapat játékosai is egyetértettek abban, hogy Nagy László példátlan gesztust gyakorolt ellenfelével szemben, amiért megilleti a legnagyobb sportolóknak járó tisztelet – ahogy minden elismerést megérdemel a szegediek egykori csapatkapitánya, Vadkerti Attila is.

A fantasztikus gesztust a linkre kattintva nézhetik meg, 1:20-tól érdemes figyelni!

Forrás: origo.hu

Fair play díjat Nagy Lászlónak!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s