Matyi Dezső: Nehéz lesz az MLSZ embereinek a lelkiismeretükkel elszámolni

Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa a mai Pécs – Nyíregyháza mérkőzés után nyilatkozott az MTVA riporterének. Az érthetően csalódott klubtulaj az MLSZ mellett Orbán Viktornak is üzent. Alább olvasható és meg is nézhető az interjú. 

Nagyon nehéz ma Magyarországon futballról beszélni.  Az a Magyar Labdarúgó Szövetség, ami állítólag a szurkolókért és a magyar labdarúgásért van meghozta ezt a gyalázatos döntést. A hétfői nap tökéletes lesz arra, hogy mindenki kiterítse a kártyáit, és megláthassák a szurkolók is az elutasítás okait. Kívánom a Miniszterelnök Úrnak, hogy amit el akar érni a magyar futballal, azt elérje, de ahhoz a megfelelő embereket kéne a megfelelő helyekre tenni. Azt gondolom, hogy az MLSZ illetékes vezetőinek nehéz lesz a lelkiismeretükkel elszámolni. Ha ők azt gondolják, hogy a magyar futballért tevékenyen akarnak tenni, akkor ezekkel az érvekkel és döntésekkel nem nagyon tudom, hogy hogyan tudnak elszámolni.

Nézzék meg a két csapatot a pályán, nézzék meg a két edzőt- Mátyus Jánost és Robert Jarnit – ők letettek a magyar futball asztalára valamit.Nem szavakkal, tettekkel. Nagyon fontos, hogy ne csak szövegeljünk, hanem tegyünk is valamit. A két csapat játékosait megalázták, nincs munkahelyük gyakorlatilag, és kiküldték őket a pályára… Mi mindent megtettünk. Büszke lehetek, amit a pécsi futballért tettem, sajnos az én lehetőségeim eddig terjedtek.

Matyi Dezső: Nehéz lesz az MLSZ embereinek a lelkiismeretükkel elszámolni” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s