Partnereink

Partnereink

Alfa Rádió

A helyi kisközösségi rádió – Alfa Rádió – 2008. november 1-jén sugározta az első adását. Elsősorban a helyi lakosságot érdeklő témákkal, helyi hírekkel foglalkozó csatorna. Igyekszik a lakosság tájékoztatásán felül műveltségi műsorokkal is színesíteni a kínálatot. Szórakoztató és zenei műsorok is megtalálhatóak benne.

Amadeus Rádió

Az Amadeus Rádió Kft. 2011 júniusában kezdte az aktív műsorszórást Szolnok FM 102,4 MHz-es frekvenciáján. Műsoruk minőségi, hangszeres pop és rock zenékre épülő kulturális – információs jellegű. Céluk, hogy műsoraik, híreik értékes és mértékadó forrásként szolgáljanak hallgatóiknak.

Aqua Rádió

Az Aqua Rádió az FM 102,7 frekvencián körülbelül 25000 embert ér el Dél-Somogyban. Az Aqua Rádió felkészült munkatársainak közreműködésével garantáltan színvonalas, komoly tartalmú, ugyanakkor a könnyed életérzést közvetítő műsorokkal és persze temperamentumos és változatos zenével jelentkezik a nap 24 órájában.

Baross Rádió

A Baross Rádió a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviseletének hivatalos rádiója. A rádió, ami összeköt minket!

Best of Rádió

Adásukat 2008 novembere óta sugározzák a 98.00 MHz-en, Tiszavasváriban és annak közvetlen vonzáskörzetében, a hét minden napján, non-stop. A rádió célja Tiszavasvári és a környező települések lakosainak gyors, hiteles és tárgyilagos tájékoztatása. 

Győr Plusz Rádió

A GYŐR+ Rádió 2011. novembere óta sugározza adását a 100.1 Mhz-es hullámhosszon Győrben és 30 km-es vonzáskörzetében. A rádió egyedülálló módon közszolgálati tartalmat közvetít kereskedelmi hangvétellel és zenei kínálattal, ezzel erősítve az igazi közösségi jelleget.

Hobby Rádió

2008 májusa óta a Net-média Alapítvány hivatalos rádiójaként hallható. Műsoraikban kiemelt helyen szerepelnek kulturális, színházi hírek, ill. olyan zenei felvételek sugárzása, melyek más rádiókban ritkán, vagy egyáltalán nem hallhatóak. Munkatársaik egy része látássérültként dolgozik a teljesen számítógépes rendszeren alapuló stúdióban.

Lépés Rádió

A Lépés Rádió 2009 novemberében alakult. Céljunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban.Szerintük minden korosztályt ki kell szolgálni mind a zene, mind a műsorok terén, így műsortervüket igyekeznek úgy alakítani, hogy nemcsak a tizenévesek, hanem a középkorúak is megtalálják benne kedvenc felvételeiket, műsoraikat.

Más Rádió

A Gergely-naptár szerint a 2010-es esztendő 166. napján, június 15-én, kedden délben lehetett először rájuk kattanni. Nem az a céluk, hogy másokat a maguk képére formáljanak, hanem hogy elfogadják olyannak, amilyen. Számukra a különbözőségek, az egyediség megtalálása a fontos.  Náluk a kulturális és ízlésbeli sokszínűség felülírja a kereskedelmi egyfajtaságot.

Sárrét FM

A Sárrét FM 91.8 Mhz Püspökladányon és környékén fogható 2011 óta. 

Sport Rádió

A Sport Rádió Nyíregyházán és környékén fogható, FM 98.9.

Studio FM 96.3

A Stúdió FM 96.3 Zalaegerszegen és környékén fogható.

Style FM

A Style FM-et 2012 nyarán alapították. Friss, fiatalos rádió, amely nem szereti az egyhangúságot. Mottójuk: Style FM – Egymásra hangol.

Vár FM

A VÁR FM helyi rádió 2005. szeptember 1 napjától sugároz az FM 93,4 MHz -es hullámhosszon. Kisvárdai rádió, vonzáskörzetben néhány nagyobb jelentőségű település található, így Záhony, Dombrád és Mándok városok, de számos olyan nagyközség és község van, melynek lélekszáma meghaladja a 4-5 ezer főt. 

 

Köszönjük bizalmukat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s